avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... DIURNA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

DIURNA

Buna ziua
La un P.F.A. administratorul poate sa treaca drept cheltuiala deductibila, diurna, pentru zilele in care se afla in deplasare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:21, 12 Iunie 2012
La un PFA nu este administrator.Poate avea angajati e adevarat,dar
Se poate trece pe cheltuieli deductibile deplasare Pf. autorizate,care efectueaza deplasare in interesul Ob. de activitate sau deplasarea angajatului.,pentru care se face delegatie si la intoarcere se face decontarea zilelor de deplasare(cazare,diurna,transport)
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
iulia53, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare in strainatate pfa break_noon break_noon Sunt PFA, si am contract cu o firma din Germania. Cei de acolo imi cer, mai mult sau mai putin regulat (o data la 1-2 luni) sa merg la ei, pentru discutii ... (vezi toată discuția)
Delegare CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am citit articolul de astazi cu delegarea si detasarea, dar se refera numai la salariati. Eu am infintat un PFA, unde lucrez mult in teren, drept ... (vezi toată discuția)