avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Garantii acordate investitorilor straini
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Garantii acordate investitorilor straini

As dori sa imi indicati actul normativ unde scrie despre garantia acordata investitorilor straini pentru stabilitatea regimului juridic al investitiei,adica investitia straina trebuie sa beneficieze de regimul juridic prevazut de legea in vigoare la momentul constituirii sale si pe toata durata de existenta a investitiei.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:18, 12 Iunie 2012
exista conventii semnate de catre Romania cu diferite state si care au ca obiect protejarea investitiilor. cautati conventia incheiata cu statul respectiv.
La acestea se adauga si legislatia europeana in special Tratatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a unei hotarari arbitrale , pronuntata in romania , in alt stat ue ENGFULL ENGFULL am o hotarare pronuntata de curtea de arbitraj comercial international , prin care o firma din italia , este obligata sa-mi plateasca o suma considerabila ... (vezi toată discuția)
Expropiere sau spoliere ? neamtu 2 neamtu 2 În anul 2009 mi-a fost aprobat de autoritățile române și de Comisia Europeană un proiect cu fonduri europene . Fiind vorba de o pensiune în Delta ... (vezi toată discuția)
Sucesiune teren agricol cetatean strain stefan44 stefan44 Buna seara! In urma decesului tatalui sunt chemat la succesiunea unor terenuri agricole. Numai sunt cetatean roman,traiesc in Germania. Ce inseamna ... (vezi toată discuția)