avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit pe salarii trimestrial la Microintreprinderi ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit pe salarii trimestrial la Microintreprinderi ?

Am o microintreprindere si contabila mi-a spus ca trebuie sa platesc X lei pe luna Mai reprezentand impozitul pe salarii. Eu stiam ca microintreprinderile impozabile pe venit (3% parca) pot platii impozitul pe salarii trimestrial, nu?

Nu am inteles eu corect sau nu a inteles contabila?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:05, 12 Iunie 2012
Daca firma dvs. a solicitat inregistrarea ca platitor lunar de taxe asupra salariilor, atunci are dreptate. Daca nu, aveti obligatia declararii si platii, trimestrial, a acestor taxe si impozite. Eu personal am recomandat firmelor care sunt platitoare de taxe si impozite trimestrial sa plateasca lunar aceste obligatii. Este mai usor de platit 100 de lei lunar decat 300 de lei trimestrial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)
Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)