avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Actiuni oferta publica alt pret
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Actiuni oferta publica alt pret

Detin actiuni AzoMures. In perioada 5-25 iunie anul curent are loc Oferta Publica de preluare a actiunilor. Am citit Documentul de Oferta Publica si alte acte cu privire la aceasta oferta (pe site-ul Bursa de Valori Bucuresti) si ofertantul se pare ca ofera 2,22 lei pe actiune. Eu insa nu am mai vandut pana acum, considerand ca AzoMures este o societate cu profit, chiar daca nu a distribuit dividende decat 2-3 ani, dar pe viitor vor plati si dividende.

Intrebarea mea este: in cazul in care sunt obligata sa vand pot cere un pret mai mare?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 22:16, 12 Iunie 2012
Nu sunteti obligata sa vindeti actiunile pa care le detineti. Daca pretul oferit vi se pare mic nu le vindeti. In situatia in care firma este listata la Bursa puteti afla de pe site-ul Bursei la preturi s-au mai tranzactionat actiuni si sa luati o decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de actionar la sif respectiv la o firma la care in prezent statul este actionar majoritar POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Detin astfel de certificate, emise in noiembrie, respectiv decembrie 1996, mostenite de la parinti (sunt nominalizate in succesiune). Prin anii \'90 parintii ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)