avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate gr.III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate gr.III

pot beneficia de pensie invaliditate gr. III daca am 3 contracte de munca cu 2 ore/zi?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 20:28, 12 Iunie 2012
Pensia de invaliditate Gr.III presupune drept de lucru doar 4h/zi,deci renuntati la un contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar gr iii leusan leusan Un pensionar gr III de invaliditate, cu drept de lucru 4h/zi este angajat cu contract 4h pat-time. Poate sa mai presteze o alta activitate in baza unui ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie invaliditate gr.iii cu venituri realizate dintr-o activitate profesionala (pfa) seneca399 seneca399 Sunt pensionara de invaliditate gr.III si desfasor o activitate profesionala (PFA). Am primit o instiintare de la Casa de pensii potrivit careia in lunile ... (vezi toată discuția)
Pensia de gradul iii si gradul ii balerina balerina As dori sa stiu care este diferenta in bani intre o pensie de gradul 3 si cea de gradul 2. Stiu ca la pensia de gradul 3 ai drept de munca insa persoanei in ... (vezi toată discuția)