avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reevaluare imobil ipotecat
Discuție deschisă în Executare silită

reevaluare imobil ipotecat

Pot cere in instanta reevaluarea unui imobil cu care am venit in garantie intr-un contract ipotecar, care dintr-un cf. 3 a fost ''transformat'' intr-un cf. 1?
In raportul de evaluare, pe care l-am vazut acum 2 zile, apar oferte de la diferite agentii imobiliare, dar pt. cf.1, iar imobilul meu este un cf. 3, dupa cum am mentionat.
De ce sa platesc mai mult decat este valoarea reala a imobilului?
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 21:59, 12 Iunie 2012
Desi nu am prea inteles cele expuse de dvs, pot totusi sa va spun urmatorul lucru: cu imobilul respectiv ati garantat un imprumut. Faptul ca din raportul de evaluare a rezultat o valoare peste asteptarile dvs nu poate fi decat binevenita, pentru ca intr-un contract de garantie imobiliara (contractul de ipoteca) valoarea bunului garantat trebuie sa fie mai mare decat valoarea imprumutului acordat. Altminteri, riscati ca banca sa va ceara garantii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar tiviki tiviki Am un credit ipotecar luat in 2008,nu am avut probleme sau intarzieri de plata ,pana azi cand am primit o scrisoare de la banca precum trebuie sa fac o noua ... (vezi toată discuția)
Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Societate bancara- reevaluare ?! Badger Badger Buna ziua, Sunt un client volksbank Romania, aceasta banca detine o ipoteca de rang 1 pe un imobil al meu din anul 2008, iar acum in 2010 ma trezesc cu o ... (vezi toată discuția)