Buna ziua,
va rog sa ne ajutati si pe noi cu un sfat. Sint casatorita cu un cetatean american. Am depus certificatul de casatorie (obtinut in strainate) la starea civila a sect 4 de unde apartin, pt transcriere. Dupa obtinerea acesteia, care sint pasii care trebuiesc urmati pt a obtine rezidenta permanenta pt sotul meu. Deasemenea, care sint actele necesare si taxele aferente acestora si unde trebuiesc platite si depuse.
Va multumim mult pt orice ajutor pe care ni-l puteti oferi
Trebuie sa va prezentati la Oficiul Roman pentru Emigrari de pe raza judetului,municipiului unde domiciliati si sa le solicitati eliberarea permisului de sedere si de munca pt. sotul d-voastra! Ei va vor lamuri in legatura cu actele necesare si cu texele care trebuie platite!
Aici aveti adresa din Bucuresti: Str.Cpt.Av.Al.ªerbănescu 50, sector 1, Bucureşti
Tel.: + 40 (21) 4100042
Tel.: + 40 (21) 3118887
An nou fericit!
Buna!Spuneti'mi Va rog, la procurarea unui imobil pe teritoriul Romaniei de catre un cetatean Basarabean, ce acte obtin eu? buletin, permis de sedere? si ce pot face eu cu el?pot circula liber prin spatiul UE? e posibil ca in ceva timp de la procurarea imobilului sa primesc si pasaport national care imi v'a permite libera circulatie? Merci anticipat!:D
Permis de rezident
djalpha
Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)