avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... invitatie din UK catre Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

invitatie din UK catre Romania

Buna seara! As dori sa fiu si lamurita cu problema care ma machina.
Momentan eu si iubitul meu suntem in UK si am dori sa mergem in Romania de Craciun, insa lui i-a expirat visa, avea student visa si l-au refuzat acum 1 luna. A facut recurs dar nu a primit nici un raspuns. As vrea sa stiu daca poate merge din UK in Romania si ce acte ne-am trebuie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:31, 21 Septembrie 2011
Locuiti de ceva vreme in UK si nu stiti ca nu aveti nevoie de viza ?
Student viza e altceva, cu acea viza sau yelow card , cred ca asa ceva aveti, e pt justificarea unui permis de munca nu justificarea sederii pe teritoriul britanic.
Din 1 ianuarie 2007, romanii si bulgarii pot circula liber in UE, doar cu buletinul, au dreptul de sedere in orice tara UE, dar nu au dreptul de munca, decat in unele tari.
Ca sa va prelungiti acea viza de student ar trebui sa urmeze cursurile unei Universitati agreate de Home Office(biroul emigrari pt romani si bulgari), mergeti cu actele doveditoare la biroul din Croydon(Londra).
Iubitul dvs. ce cetatean este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
Visa pentru romania pentru un cetatean indian cu rezidenta de sedere timp de 2 ani in anglia laura_butterfly laura_butterfly buna ziua as dori sa stiu ,prietenul meu e cetatean indian si locuim impreuna in anglia ,londra,el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani ,si eu ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)