Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un sfat .
Fosta cumnata imi trimite mesaje cu tenta de amenintare , in ideea de a ma determina sa nu am nici o legatura cu nepoata mea.Mentionez ca nepotica mea in varsta de 4 ani e colega de gradinita cu fiul meu si ca de cate ori ma vede copilul vine la mine si intraba de tati. ce sa fac , nu pot sa resping copilul care si asa sufera .
De o saptamana cumnata ma terozizeaza cu mesaje de amenintare si jigniri , spunand ca stie niste intime despre mine si ca va face public.
Ce ma sfatuiti ? Cum sa procedez? Mentionez ca nu am raspuns pana acum in nici un fel atacurilor ei .
Multumesc !
faceti plangere la politie si la DGPC.puteti face si o notificare prin executor judecatoresc in care sa invocati prevederile Legii 272/2004 care prevede ca minoriii au dreptul la legaturi cu rudele .
sfatul meu este sa va vedeti in continuare de ale casei
sa comunicati cu nepoata de cate ori aveti posibilitatea si sa o ignorati pe cumnata
o plangere va inversuna si mai mult relatia si atunci sigur cele 'intime" vor ajunge in gura lumii
si plus ... amenintarea asa cum o face ea .... nu e de natura a atrage raspunderea penala
va ganditi ... dar masurati bine
Buna seara
alex ale
As avea nevoie de un răspuns la întrebarea : se poate ataca dreptul de uzufruct viager? În condițiile în care bunica a locuit 25 de ani în casa fiului ... (vezi toată discuția)