avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire sau nu ?

Buna ziua !

Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un sfat .
Fosta cumnata imi trimite mesaje cu tenta de amenintare , in ideea de a ma determina sa nu am nici o legatura cu nepoata mea.Mentionez ca nepotica mea in varsta de 4 ani e colega de gradinita cu fiul meu si ca de cate ori ma vede copilul vine la mine si intraba de tati. ce sa fac , nu pot sa resping copilul care si asa sufera .
De o saptamana cumnata ma terozizeaza cu mesaje de amenintare si jigniri , spunand ca stie niste intime despre mine si ca va face public.
Ce ma sfatuiti ? Cum sa procedez? Mentionez ca nu am raspuns pana acum in nici un fel atacurilor ei .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters254372 , utilizator 11:04, 13 Iunie 2012
faceti plangere la politie si la DGPC.puteti face si o notificare prin executor judecatoresc in care sa invocati prevederile Legii 272/2004 care prevede ca minoriii au dreptul la legaturi cu rudele .
Multumesc foarte mult pentru raspuns !
sfatul meu este sa va vedeti in continuare de ale casei
sa comunicati cu nepoata de cate ori aveti posibilitatea si sa o ignorati pe cumnata
o plangere va inversuna si mai mult relatia si atunci sigur cele 'intime" vor ajunge in gura lumii
si plus ... amenintarea asa cum o face ea .... nu e de natura a atrage raspunderea penala
va ganditi ... dar masurati bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca o persoana ma hartuieste,urmareste? Nicoleta2504 Nicoleta2504 Buna ziua,am nevoie de un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac legat de o persoana de sex feminin care pot spune ca e obsedata, zi de zi de un an si ... (vezi toată discuția)
Sora soțului ne trimite mereu mesaje de șantaj, amenințare și jigniri. se pedepsește hărțuirea? ce trebuie să fac? denisa.f denisa.f Sora sotului , ne hartuieste trimitandu-ne mereu mesaje de santaj,amenintare,jigniri , vorbeste la toata lumea lucruri neadevarate despre noi si face acuzatii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum trebuie sa procedez în următoarea situație. ... GheS10 GheS10 Bună ziua! Cum trebuie sa procedez în următoarea situație. Fratele soțului ne amenință că ne cheamă în judecata pentru ca soția lui face atacuri de ... (vezi toată discuția)