avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Post de radio pe internet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Post de radio pe internet

Vreau sa deschid un post de radio pe internet in reteaua locala si nu gasesc niciunde legislatia cu privire la functionarea lui. Nu stiu care este regimul pieselor muzicale care vor fi emise obligatiile in ceea ce priveste publicitatea si cam tot ce se poate transmite pe un post de radio.
Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 19:39, 4 Ianuarie 2009
Va recomand sa studiati si sa aplicati Legea nr.504/2002 actualizata - Legea audiovizualului si Legea nr.8/1996 actualizata privind dreptul de autor si drepturile conexe.Pentru mai multe informatii privind mass-media audiovizuala, intrati si aici: [ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 4 Ianuarie 2009
Avocat FLORENTINA ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna mijloc de informare in masa? AndreiCr AndreiCr Buna seara, V-as ruga frumos sa-mi comunicati ce inseamna mijloc de informare in masa. De asemenea, m-ar ajuta foarte multe si legea care reglementeaza ... (vezi toată discuția)
Publicitate pe site-uri BIANCA IRINA BIANCA IRINA Daca am un site pe care vreau sa transmit diferite programe live ( eventual si arhiva), piese de teatru, lansare carte, spectacole, etc.. si pe care as putea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)