V-as ruga frumos sa-mi comunicati ce inseamna mijloc de informare in masa. De asemenea, m-ar ajuta foarte multe si legea care reglementeaza aceasta definitie.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dvs., insa in cadrul Legii nr. 504/2002 nu am gasit un articol care sa indice concret care sunt mijloacele de informare in masa.
Exista totusi un astfel de articol pe care eu l-am ratat?
Nu am studiat nici eu legea in detaliu, insa pentru mijloacele de informare in masa se mai foloseste si sintagma ,, mass-media,, , care de fapt inseamna acelasi lucru.
Insa sunt cele pe care vi le-am mentionat, presa , posturile de radio si tv, fiindca prin aceste mijloace dobandeste informatii majoritatea populatiei .Se poate spune ca un cotidian care apare intr-un tiraj mare si este transmis in toata tara , fiind citit de o foarte mare parte a populatiei, presupune ca prin continutul sau, stiri, evenimente , a informat populatia ,, in masa,, .La fel , un post tv cu acoperire nationala, informeaza o foarte mare parte a populatiei.
Nu stiu pentru ce aveti nevoie de aceste date, insa va recomand sa studiati legea trimisa mai in detaliu.