avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN pentru care am platit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN pentru care am platit

Buna ziua.La inceputul anului 2008 cand mi-am deschis un punct de lucru nu l-am putut deschide fara sa imi schimb codurile CAEN la camera de comert Cluj. Acolo mi sa cerut sa platesc 9.000.000 lei vechi pentru acest lucru si sa imi introduc doar 10 coduri la aceasta suma. Am cerut sa mi se treaca toate codurile care le aveam inainte pe statut si mi s-a spus caci pentru acest lucru trebuie sa platesc 30.000.000 lei. In final am renuntat deoarece cred caci era enorm pentru mine si am ramas din enormitatea de coduri care le-am avut cu 10 coduri si plata a 9.000.000 lei vechi. Dupa o luna si-au schimbat legea si trecerea noilor coduri sa facut gratuit. De fapt nu sunt convins caci si prima a fost sau nu lege. Am sesizat acest lucru la camera si mi sa raspuns caci asa a fost atunci si nu au ce sa-mi faca, desi eu am cerut ca baremi sa imi inapoieze celelalte coduri care de fapt erau ale mele. Ce ma sfatuiti si cam ce drepturi am. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Coduri caen impuse la plata Tica55 Tica55 Buna ziua.La inceputul anului 2008 cand mi-am deschis un punct de lucru nu l-am putut deschide fara sa imi schimb codurile CAEN la camera de comert Cluj. Acolo ... (vezi toată discuția)
Caen-ul neschimbat din 2002 lucrez legal?..sau nu? sam ana sam ana Buna ....la firma unde lucrez angajatorii nu au mai schinbat caen-ul din 2002 eu acum lucrez legal sau ilegal?:D (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)