avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor in executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor in executarea silita

buna ziua,


am un dosar de executare la un birou al exec judecat, a fost licitatia apartamentului la al doilea termen, si cica s-a prezentat tocmai firma care l-a scos la licitatie si l-a cumparat, este corect? au voie partile sa participe la licitatie ? eu fiind debitorul si ei creditori

cum pot contesta licitatia? si eventual cum pot contesta executarea ? am 3 copii mici si nu suntem pregatiti acum sa ne mutam din apartament.

vroia o ruda sa participa la a 3-a licitatie sa cumpere ap pt noi....
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:17, 17 Iunie 2012
Da ,creditorul are dreptul sa adjudece bunul dedus executari
Daca aveti motive intemeiate puteti promova contestatie la executare
Tertul interesat in adjudecare,avea dreptul sa contacteze in termen util executorul judecatoresc
are tot dreptul sa preia in contul creantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Ugent - apartament scos la licitatie desi este doar in parte proprietatea debitorului Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua pe scurt soramea mea fara stirea mea avea un credit de nevoi personale fara ipoteca si fara garantii. Amandoua suntem propietare pe apartament A ... (vezi toată discuția)
Executare silita- licitatie imobil; pret madalina-larisa madalina-larisa Buna seara, am o nelamurire si as fi recunoscatoare daca ma-ti putea ajuta...am o hotarare definitiva si irevocabila la un proces(am imprumutat pe cineva cu o ... (vezi toată discuția)