avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am luat o \"teapa\" pe site-ul okazii, ce anume pot ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am luat o "teapa" pe site-ul okazii, ce anume pot face pe cai legale?

Buna ziua, as vrea sa va cer parerea legata de un lucru care mi s-a intamplat in urma unei tranzactii pe site-ul okazii.ro .
Am licitat pentru o pereche de adidasi la un user care parea destul de serios(peste 150 calificative pozitive) , am luat numarul lui dupa finalizarea licitatiei, l-am sunat si am stabilit ce model , ce numar , culoare sa imi trimita. Am mers la posta romana sa ridic coletul, l-am achitat si cand l-am deschis am constatat ca adidasi nu sunt nici marimea si nici culoarea comandata. Am sunat din nou la numarul vanzatorului si am stabilit cu el sa imi schimbe produsul (dupa ce acela pe care il ridicasem va sosi la el, el imi v-a trimite pe cel corespunzator) . Mentionez ca eu am platit coletul la prima ridicare ( valoarea rambursului de 110 lei ) iar cand i-am trimis inapoi pt schimbare i-am trimis fara nicio valoare ramburs. Acum individul nu imi mai raspunde la telefon de aproximativ 2 saptamani. Detin adresa acestuia si numele complet. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
bogdanel71, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 12:49, 14 Iunie 2012
trimiteti'i un sms ceva prin care il amenintati ca ii faceti plangere pt inselaciune la politie, poate il speriati si macar va da banii inapoi
Am incercat asta astazi, nu m-a contactat.
atunci ii faceti plangere la politie
Plangerea trebuie sa o fac in localitatea mea sau in cea de unde este respectivul ?
Va multumesc pt ajutor !
puteti sa o faceti la localitatea unde sunteti si o sa o trimita ei la politia de la domiciliul respectivului sau puteti sa o facet in scris la parchetul domiciliului respectivului care o sa o trimita ei la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
A fost refuzat coletul si curierul imi cere sa platesc taxele, pentru ca nu am pus in pachet ce trebuia. dubstep dubstep Buna ziua ! Daca am trimis un pachet prin fan curier ramburs ( fara verificare colet ) , trebuia sa trimit o pereche de adidasi si am trimis o alta pereche , ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)