avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... dilema
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

dilema

deci pe scurt..... am o problema la care nimeni nu stie sa/mi dea un raspuns clar si motivat legal..
am terminat facultatea de drept..deci am studii superioare... dar in prezent lucrez ca si grefier cu studii medii.. intrebarea este daca perioada lucrata in acest fel mi se recunoaste ca vechime in magistratura....????????????????????????????????????????????????
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:39, 2 Ianuarie 2009
Nu vi se poate recunoaste o asemenea perioada ca vechime in magistratura, de-abia recent prin OUG nr. 195/2008 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul justitiei, perioada cuprinsa intre promovarea examenului de absolvire si numirea de catre Consiliul Superior al Magistraturii in functia de procuror sau judecator stagiar, precum si perioada in care o persoana a avut calitatea de judecator sau procuror stagiar, in cazul in care a promovat examenul de capacitate, constituie vechime in functia de judecator sau procuror.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Se mai tine sau nu pentru cei cu vechime vreun concurs de admitere in magistratura in martie? Mysogyn Mysogyn Se mai tine sau nu pentru cei cu vechime vreun concurs de admitere in magistratura in martie? Are cineva un raspuns clar? (vezi toată discuția)
Despre admitere la inm geogeorge geogeorge Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: I. Ce urmeaza in cazul in care un candidat care a sustinut ... (vezi toată discuția)