avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale utilizare masina bun al firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

utilizare masina bun al firmei

Sunt actionar intr-o societate cu 49%, asociattul detine 51%, eu sunt si administrator al firmei, sunt si angajata cu carte de munca. Asociatul meu nu mai lucreaza in firma dar conduce in continuare masina firmei. Am dreptul legal de a-i interzice folosirea autoturismului daca el a ramas actionar majoritar in firma?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Utilizare autoturism din proprietatea firmei de catre un asociat georgerobu georgerobu Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt asociat cu 20% intr-o firma alaturi de alt asociat (asociatul majoritar care este si administrator si detine o cota de ... (vezi toată discuția)
Drept decizii srl amaliaj amaliaj Buna ziua, Un SRL cu 2 actionari 75%(nu este angajat) respectiv 25%(angajat al firmei). In actul constitutiv este mentionat faptul: - ca actionarului cu ... (vezi toată discuția)
Utilizare autoturism din proprietatea firmei de catre un asociat grobu grobu Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt asociat cu 20% intr-o firma alaturi de alt asociat (asociatul majoritar care este si administrator detine o ... (vezi toată discuția)