avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate sau conflict de interese
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate sau conflict de interese

L a alegerile din data de 10 iunie 2012 am fost ales Consilier Local pe listele unui partid .
De 4 ani detin in chirie cu!! contract un spatiu apartinand Cnsiliului Local ,pentru activitati comerciale .
Acum dupa ce am fost ales ,mai pot detine acest spatiu ???
Ce lege interzice sau permite.
Multumesc!!
mai frate...poti sa-ti tii dugheana in continuare, numa ca daca se hotaraste ceva in privinta spatiului...tre sa te abtii de la vot.:)
este conflict de interese ,nu poti avea colaborare pe baza de contract sau incredintare directa cu CL pe perioada mandatului .Daca este pe numele contractul ai de ales ori''ori'' 161/2003 sau ghidul incompatibilitatii pe siteul ANI
oare? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea calitatii de consilier local ContSters67025 ContSters67025 Buna seara Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Din functionar - nefunctionar Igor1987 Igor1987 Spuneti-mi, va rog: Sunt functionar public in cadrul unei primarii. In urma alegerilor, partidul din care fac parte detine majoritatea in consiliul local, ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese si incompatibilitate sinai sinai In urma alegerilor locale din iunie 2016 un partid politic a castigat in consiliul local al unei localitati un nr de 4 consilieri. Sa trecut la constituirea ... (vezi toată discuția)