avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate mediu - plantare pomi in afara proprietatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

mediu - plantare pomi in afara proprietatii

Locuiesc la tara.Strada pe care locuiesc are 5 m din gard in gard.La ce distanta pot planta copaci ca sa consolidez malul pe care este construit gardul.Mentionez ca am plantat niste salcami la 50 cm de gard. Este legal?

Alte discuții în legătură

Plantatia de salcami din curtea vecinului meu. Aura-aura Aura-aura Am o situatie cu vecinul care a plantat salcami la o distanta mai mica de 2 m fata de gardul ce desparte proprietatea mea de a lui. Asa cum scrie in codul ... (vezi toată discuția)
Distanta arbori foarte inalti - peste 5 m, carpeni, frasini - fata de gardul curtii mele Delia.m Delia.m Buna ziua, locuiesc la sat iar pe una din laturile gardului proprietatii mele ma invecinez cu drumul satesc de pamant neasfaltat forestier pt ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)