avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Calcul retroactiv INTREBARE?!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Calcul retroactiv INTREBARE?!

Am o intrebare: As dori daca se poate un calcul retroactiv aproximativ: Am baut 300 de ml vodca de 40% al cu 25 de minute inainte sa fiu oprit de politie. Prima proba a fost de 1.05, iar a doua proba la diferenta de o ora 0.80. Nu mancasem nimic. Am inaltimea de 1,90 cm si greutatea de 150 kg. CE REZULTAT POATE IESII.?


MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Alcoolemie peste 0.80, ce sanse mai am? yahee yahee Salut spun pe scurt!!! Am fost oprit de catre un echipaj de politie. La epilotest rezultatul a fost 0.51 mg. Am fost dus la probele de sange: prima proba a ... (vezi toată discuția)
Inconstienta-alcoolul la volan-necazuri mari cristeadan71 cristeadan71 Buna ziua,ajutati-ma va rog cu o problema. Acum 2 saptamani am iesit dimineata din tura de noapte,fiind ziua mea in ziua respectiva,am baut cu colegii in ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)