avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare de la contractual la functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare de la contractual la functionar public

buna seara
sunt angajata la o institutie publica la compartimentul achizittii-investitii si fac parte din personalul contractual.
pot sa fiu angajata ca functionar public, avand in vedere ca la acest compartiment este loc liber de consilier superior?( colega mea a iesit la pensie)
mentionez ca indeplinesc toate conditiile , vechime, specialitate , etc?
din cate am mai citit se angajeaza unu la sapte locuri libere , aici fiind mai multe.
multumesc
Cel mai recent răspuns: fana_calin , utilizator 13:34, 14 Iunie 2012
daca se identifica aplicabilitatea art.111 din legea nr.188/1999, postul dvs poate fi transformat in functie publica.:)
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post de functionar contractual în functionar public? Cristina Nenciu Cristina Nenciu Buna seara, Sunt angajată intr o institutie publica din august 2017 pe funcție contractuală care este procedeul de transformare al postului în functionar ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad principal PRUNA CORINA PRUNA CORINA am vechime de 5 ani si 7 luni pe functia de cons. juridic .Un an am fost pe functie publica ,grad asistent, doi ani pe functie contractuala,din 2010 din nou pe ... (vezi toată discuția)