avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dobandire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dobandire teren

sunt proprietarul unei constructii aflate pe un teren al primariei. am tot incercat sa dobandesc terenul de sub cladire, dar fara succes. mereu acelasi raspuns, nu sunt consilierii de acord.
1. starea cladirii nu este tocmai buna. daca nu o consolidez sau daca nu platesc impozitele la timp, poate primaria sa ma desproprietareasca pentru rea credinta?
2. daca eu consolidez cladirea, daca o renovez, mai poate sa mi-o ia chiar daca terenul e al primariei?
nici nu prea stiu ce intrebari sa mai pun. astept unele raspunsuri sa pot continua.multumesc
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 11:31, 18 Iunie 2012
Cand ati cumparat casa, ati cumparat si terenul de sub ea. Nu ati facut cadastrul? Acolo se specifica. Primariei nu putea sa-i revina terenul din cer, trebuia sa-l preia de la dv, ca proprietar, printr-un proces, ceva. Cum s-a intamplat?
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2012
marfan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de intabulare.... TomaGradinaru TomaGradinaru O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
Teren concesiune - cumpĂrare Turmason Turmason Am teren concesionat de la comuna .........., jud. ........... în contractul concesiune se prevede la cap. Termenul contractului ” durata concesiunii este ... (vezi toată discuția)
Fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua, Am cateva intrebari legate de lucrarile de \"reinprospatare\" a fatadei unei cladiri istorice. In fapt, doresc sa inchiriez parterul unui imobil ... (vezi toată discuția)