avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, as avea doua intrebari si anume:
1. in caz de divort pot solicita evacuarea sotului din locuinta comuna pana la impartirea de bunuri pe motiv de agresare psihica?
2. Am o jumatate de imobil mostenire de la parinti, acesta se imparte cu sotul. Care este modalitatea de a pune respectivul imobilul pe numele copiilor majori? Va multumesc.
1.da
2. mostenirile sunt bunuri proprii, nu se impart.
Multumesc.
1. Da, insa e foarte greu de dovedit. Ce inseamna la dv. agresare psihica?
Ori injura, tranteste usile, ori nu vorbim zile intregi eventual strictul necesar. Cu ani in urma a taiat o parte din hainele si jucariile copiilor. Copiii pot fi citati ca martori?
doar daca sunt majori si doar in divort.

Alte discuții în legătură

Divort -impartire de bunuri mlaap mlaap Buna seara, sotul meu traieste de 1 an cu o femeie maritata cu doi copii si a plecat de acasa de trei luni. Nu vrea sa divorteze pt ca ea nu divorteaza si ii ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
Succesiune Bunea Ana Vanda Bunea Ana Vanda Sint 7 frati din care 6 morti. fiecare a avut copii. De pe una din surori a ramas un apartament. O sora mai traieste si are o fata. Cine vine la succesiune si ... (vezi toată discuția)