Daca in cadrul unei documentatii de atribuire este solicitat pretul lunar dar operatorul prezinta formularul de oferta cu pretul total se poate respinge oferta?
De asemenea ce se poate intampla in cazul unei proceduri on-line la care a fost incarcat in sistem si formularul de oferta?
Nu ar trebui să fie motiv de descalificare. Se împarte totalul la numărul de luni şi astfel se cunoaşte preţul ofertat pe lună.
Cât priveşte formularul de ofertă încărcat în SEAP la o procedură online iarăşi nu se poate întâmpla nimic. Singurul incovenient este dat de faptul că Autoritatea Contractantă va putea cunoaşte preţul dumneavoastră ofertat înainte de a decripta oferta.
Am vazut in seap ca oferta financiara este respinsa. Nu ne-au comunicat inca motivele.
Revenind peste oferta financiara am observat greselile si m-am gandit ca ar fi singurele motive.
O sa le fac un act sa le expun motivele sa vedem ce se poate face.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Procedura online
andreeaz
Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)