avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice respingere oferta financiara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

respingere oferta financiara

Buna ziua!

Daca in cadrul unei documentatii de atribuire este solicitat pretul lunar dar operatorul prezinta formularul de oferta cu pretul total se poate respinge oferta?
De asemenea ce se poate intampla in cazul unei proceduri on-line la care a fost incarcat in sistem si formularul de oferta?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 11:20, 14 Iunie 2012
Nu ar trebui să fie motiv de descalificare. Se împarte totalul la numărul de luni şi astfel se cunoaşte preţul ofertat pe lună.
Cât priveşte formularul de ofertă încărcat în SEAP la o procedură online iarăşi nu se poate întâmpla nimic. Singurul incovenient este dat de faptul că Autoritatea Contractantă va putea cunoaşte preţul dumneavoastră ofertat înainte de a decripta oferta.
Am vazut in seap ca oferta financiara este respinsa. Nu ne-au comunicat inca motivele.
Revenind peste oferta financiara am observat greselile si m-am gandit ca ar fi singurele motive.
O sa le fac un act sa le expun motivele sa vedem ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Tip de procedura online camelia_2012 camelia_2012 Am urmatoarea situatie: pregatesc documentele pentru o licitatie cu procedura online, fara licitatie electronica; criteriu de atribuire cel mai mic pret. AC ... (vezi toată discuția)
Procedura online - decriptare oferta financiara inainte de ora limita atlasconsult atlasconsult Legat de modul de derulare a procedurilor de achizitie publica derulate on-line, cu up-loadarea documentelor de calificare, tehnice, etc si criptarea ofertei ... (vezi toată discuția)