avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Accesarea fara drept a contului de pe un sait de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Accesarea fara drept a contului de pe un sait de socializare

Buna dimineata,am si eu o intrebare: am un cont pe un site de socializare si exista o persoana care imi intra pe acest cont si imi modifica date,sterge fotografii,etc.Banuiesc cam cine ar fi,pe mail mi s-a trimis un mesaj prin care am fost informata ca mi s-a accesat contul de pe un alt ip.In aceasta situatie ce pot face?
Cel mai recent răspuns: m_alin , utilizator 10:14, 5 Iulie 2012
Va rog dati-mi un sfat,nu ma poate ajuta nimeni?
schimba parola... cea mai simpla solutie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)
Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)