avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... solicitare model proiect cerere de finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

solicitare model proiect cerere de finantare

Buna ziua tuturor! Ma poate ajuta cineva cu un model de proiect de cerere de finantare?(ideal al fi pentru programul operational sectorial cresterea competitivitatii economice- tipul asistentei sociale nerambursabilesolicitate :FEDR
Am nevoieurgent si nu gasesc material .Va multumesc ::">!
Va multumesc frumos! intr-adevar, exprimarea mea a fost incalcita, dar dvs ati inteles perfect ceea ce cautam. Nu stiam unde sa caut legislatie si model de cereri de finantare, si ce ghid al solicitatului sa urmez pentru a putea face un proiect.Acum am aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernului nr. 274/2013 privind acordarea de ajutoare de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii thomaki thomaki Referitor la aceasta HG, investitia trebuie suportata de catre IMM-urile care aplica si abia dupa finalizarea proiectului vor fi acordati acesti bani ? ... (vezi toată discuția)
Proiect respins din cauza declaratiei de eligibilitate carina10 carina10 Buna ziua, Am un proiect POSCCE care a fost respins din cauza Declaratiei de eligibilitate. Vi se pare normal ca nu mi-au cerut-o modificata la clarificari? ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)