avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile angajatiilor din domeniul :Toxice!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile angajatiilor din domeniul :Toxice!

In domeniul constructii masini exista o sectie indispensabila :Scularie,partea cea mai importanta la o firma care se si considera astfel.Din cunostintele mele profesionale o scularie trebuie sa aiba si sudori si ascutitori si galvanizatori si prelucratori prin eroziune,toate aceste locuri de munca sunt considerate de mine ca locuri de munca TOXICE,toti acesti muncitori sunt incadrati ca si lacatusi,sculeri matriteri sau simpli muncitori chit ca ei lucreaza cu totul altceva,(adica meseria TOXICA).Prin ce metoda se poate convinge conducerea sa intre in normal ,adica sa incadreze aceste persoane in categoria de salarizare,drepturi profesionale si drepturi sociale de care au dreptul conform legiilor in vigoare!
consultati HG 261/2001 si L 19/2000

l.n.

>In domeniul constructii masini exista o sectie indispensabila :Scularie,partea cea mai importanta la o firma care se si considera astfel.Din cunostintele mele profesionale o scularie trebuie sa aiba si sudori si ascutitori si galvanizatori si prelucratori prin eroziune,toate aceste locuri de munca sunt considerate de mine ca locuri de munca TOXICE,toti acesti muncitori sunt incadrati ca si lacatusi,sculeri matriteri sau simpli muncitori chit ca ei lucreaza cu totul altceva,(adica meseria TOXICA).Prin ce metoda se poate convinge conducerea sa intre in normal ,adica sa incadreze aceste persoane in categoria de salarizare,drepturi profesionale si drepturi sociale de care au dreptul conform legiilor in vigoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna specificul unei meserii ? goplanet goplanet 2 ture sunt acoperite de sculer-matriter, a treia tura de lacatus prin decizie, fara schimbare contract de munca. Este acelasi fel al muncii pentru 2 meserii ... (vezi toată discuția)
Lichidare-retineri echipament Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Ieri am avut un control la ITM si inspectorii de acolo mi-au facut urmatoarea observatie: \" Nu aveti voie sa faceti nici un fel de retinere pe ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca in agricultura mihay75 mihay75 la ce articol se gaseste meseria de sudor in agricultura din legea 50/90 pentru iesirea la pensie (vezi toată discuția)