avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Registrul de casa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Registrul de casa

In cazul unui bar,punctul de lucru este diferit de sediul societatii trebuiesc intocmite doua registre de casa,pentru fiecare in parte?
Cel mai recent răspuns: AlexT. , utilizator 18:28, 5 Iulie 2012
Sigur ca da, intocmiti Registrul de casa si la punctul de lucru. Ex. 1 va fi predat zilnic la sediu, unde se vor inregistra toate operatiunile de incasari si plati aferente zilei anterioare, pentru intreaga societate.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul real al inregistrarii in conta a actelor din pctele de lucru stan_iulia stan_iulia Am o intrebare, pentru ca sunt chiar bulversata si nu stiu unde sa caut. Lucrez la o societate care are numeroase pcte de lucru in tara, cca 100. Pana acum ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau di/dp? AncaUrda AncaUrda Care este documentul corect in baza caruia se poate face trensferul de bani intre casele diferitelor puncte de lucru ale unei societati: chitanta, dispozitia ... (vezi toată discuția)
Registru de casa 83tzutzu 83tzutzu Buna ziua! Un SRL cu doua puncte de lucru (magazine comert cu amanuntul), diferite de sediu social (la sediu social nu se desfasoara activitate), in ... (vezi toată discuția)