Am nevoie de o recomandare din partea asociatiei de proprietari dar eu nu stiu sa o formulez si adminitratora nici atat. Dansa mi-a zis sa o formulez eu si daca toul este ok o va semna dansa si presedintele, dupa ce se va discuta in adunarea generala.
Imi trebuie o recomandare de genul ca persoana respectiva nu a avut probleme cu vecini, nu a fost vazuta consumand bauturi alcoolice, este o persoana respectuasa, etc. Pe scurt, o recomandare pentru instanta.
De aceea, apelez la dumneavoastra pentru a ma ajuta in formularea acestei recomandari, si sper ca ma puteti ajuta. Multumesc!
Asociatia de Proprietari nr
Recomandare
Domnul X este membru proprietar in asociatia noastra din anul...
De la mutarea in imobil ,este cunoscut drept o persoana care s-a remarcat prin comportament si atitudine decenta in relatiile cu vecinii
Datorita simtului civic ,disponibilitatea si interesului de care a dat dovada,de la mutarea in imobil,domnul x ,s-a implicat concret in activitatea din asociatia de proprietari ,a initiat si finalizat diferite proiecte de intretinere spatiu verde si reparatii parti comune din imobil
Este cunoscut drept persoana cu bun simt,de la mutarea in imobil implicandu-se in mai multe actiuni de ajutorare a proprietarilor in etate
Domnul x,s-a evidentiat in cadrul asociatiei de proprietari ca un proprietar cu un nivel ridicat de profesionalism in domeniul..., cu aptitudini bune de comunicare in cadrul relatiilor cu vecinii ,reprezentantii asociatiei de proprietari, cu o dorinta continua pentru implicarea si gasirea de solutii la probleme curente ivite in cadrul asociatiei de proprietari.
De la mutarea in imobil ,domnul x a dovedit relatii personale si profesionale amiabile , manifestandu-si permanent disponibilitatea de a se implica in cat mai multe dintre problemele aparute in activitatea asociatiei de proprietari
Persoana in cauza a fost prinsa cand facea un ''serviciu'' unui prieten, si anume... a luat un pachet care continea canabis de la o persoana la care a fost trimis, urmand a i-o aduca acestuia.