avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model recomandare de la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model recomandare de la asociatia de proprietari

Buna ziua!

Am nevoie de o recomandare din partea asociatiei de proprietari dar eu nu stiu sa o formulez si adminitratora nici atat. Dansa mi-a zis sa o formulez eu si daca toul este ok o va semna dansa si presedintele, dupa ce se va discuta in adunarea generala.

Imi trebuie o recomandare de genul ca persoana respectiva nu a avut probleme cu vecini, nu a fost vazuta consumand bauturi alcoolice, este o persoana respectuasa, etc. Pe scurt, o recomandare pentru instanta.

De aceea, apelez la dumneavoastra pentru a ma ajuta in formularea acestei recomandari, si sper ca ma puteti ajuta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: florin2kx , utilizator 11:16, 16 Iunie 2012
Pentru raspuns la obiect,era necesar ca din prima dvs postare sa oferiti minimum de informatii si date corecte necesare pentru analiza
Era necesar sa prezentati aspecte reale si concrete,nu initial sa afirmati
Am nevoie de o recomandare din partea asociatiei de proprietari dar eu nu stiu sa o formulez
,ca ulterior sa reveniti
Persoana in cauza a fost prinsa cand a luat un pachet care continea canabis
,situatie care schimba in totatlitate datele problemei si eventuala recomandare ,care este necesar sa contina afirmatii plauzibile in instanta-in raport de complexitatea si de gravitatea infractiunii pentru care este cercetata persoana
Aveti dreptate. Acum am realizat ca era necesar sa pun si problema spetei de prima data. Nu sunt familiarizat cu astfel de probleme si de aici si lipsa de informatii concrete.
Acum ca stiti si despre ce este vorba, credeti ca este ok sa folosesc recomandarea pe care mi-ati dat-o dvs?
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
florin2kx, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am incercat sa formulez eu o recomandare.

Va aducem la cunostinta ca, domnul x, locatar in asociatia noastra de proprietari, este cunoscut ca o persoana respectuasa in relatiile cu vecinii, cu un simt civic deosebit. x este cunoscut ca o persoana fara vicii, care nu a fost vazut consumand alcool sau alte substante interzise. De asemenea, domnul x nu este cunoscut ca o persoana agresiva neavand conflicte cu alti locatari ai asociatiei noastre. Acesta s-a implicat in nenumarate randuri in activitati de curatenie, precum si de renovare a bunurilor noastre comune.

Ce parere aveti, este ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele acopera nereguli n566631 n566631 Buna ziua, ca simplu proprietar ce pot face in cazul in care reprezentantul legal al Asociatiei de Proprietari care este presedintele, nu ia masurile legale ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorii intretinere asociatie de locatari, nu proprietari Ramo Ramona Ramo Ramona Soacra mea locuieste intr-un imobil cu 6 apartamente unde nu exista asociatie de proprietari, ci doar de locatari, in ciuda faptului ca toti locatarii sunt si ... (vezi toată discuția)
Preluare ong ElenaDINA ElenaDINA Preiau asociatie (ONG) fara probleme contabile cu specific pe asistenta sociala. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)