avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zece ( 10 ) pisici in apartament !!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zece ( 10 ) pisici in apartament !!

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa usa mea, pe acelasi etaj, si nu face deloc, dar deloc curatenie dupa ele. Cred ca va puteti imagina ce miros pestilential e pe toata casa scarii blocului. Si ca sa puna capat la toate, cand iasa din casa batranul, umple de dejectii toata scara pana la iesirea din bloc. Am scris la Primarie :O , nu se baga.La Sanepid :O, nu se baga, la Directia de Sanatate Timis, nici astia nu se baga.#-oX-(
Intrebarea mea este: exista vreo institutie abilitata sa intrevina in acesta problema foarte nasoala pentru toti locatarii blocului sau trebuie actionat in instanta?
Multumesc pentru bunavointa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:52, 14 Iunie 2012
Aceasta problema se poate rezolva doar prin intermediul instantei de judecata.
Anterior formularii de plangere catre instanta de judecata,sesizati oficial autoritatea de santate publica locala-care in astfel de situatii cu potential si focar de infectie,intervine rapid si aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)
Focar de infectie si pericol public in bloc Lili I Lili I Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti si la putin timp dupa ce m-am mutat m-am confruntat cu problemele cauzate de o batrana care locuieste 2 etaje mai sus. ... (vezi toată discuția)