Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar am o mare, foarte mare problema cu un batran care creste zece pisici in apartament, din pacate e chiar langa usa mea, pe acelasi etaj, si nu face deloc, dar deloc curatenie dupa ele. Cred ca va puteti imagina ce miros pestilential e pe toata casa scarii blocului. Si ca sa puna capat la toate, cand iasa din casa batranul, umple de dejectii toata scara pana la iesirea din bloc. Am scris la Primarie :O , nu se baga.La Sanepid :O, nu se baga, la Directia de Sanatate Timis, nici astia nu se baga.#-oX-(
Intrebarea mea este: exista vreo institutie abilitata sa intrevina in acesta problema foarte nasoala pentru toti locatarii blocului sau trebuie actionat in instanta?
Multumesc pentru bunavointa.
Anterior formularii de plangere catre instanta de judecata,sesizati oficial autoritatea de santate publica locala-care in astfel de situatii cu potential si focar de infectie,intervine rapid si aplica sanctiuni
Vecini murdari
mihaidavid
buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)