avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Focar de infectie si pericol public in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Focar de infectie si pericol public in bloc

Locuiesc intr-un bloc din Bucuresti si la putin timp dupa ce m-am mutat m-am confruntat cu problemele cauzate de o batrana care locuieste 2 etaje mai sus. Apartamentul femeii este un adevarat focar de infectie pentru ca are in locuinta lucruri si gunoaie stranse in ani de zile (parerea mea de nespecialist este ca sufera de tulburarea de "Colectionarea compulsiva de obiecte" - in engleza termenul ar fi "hoarder"). Mirosul este de nedescris (chiar si pe scara), iar apartamentul a devenit o sursa de gandaci pentru intreg blocul. De asemenea provoaca in dese randuri inundatii pentru ca lasa apa pornita, iar cand i se sparge o teava stam cu zilele fara apa pana reusim sa o convingem sa lase pe cineva in apartament. Nu deschide nici Administratorului si nici Politiei, iar ei spun ca nu pot intra fara mandat si dau din umeri. Inca nu stim daca foloseste gazele, dar ne temem ca riscul sa sarim toti in aer este mai mare pe zi ce trece. Batrana sta singura. Familia spune ca nu o poate convinge sa faca curatenie si pare ca s-au spalat pe maini de ea. Suntem in pragul disperarii. Se poate face ceva legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:17, 11 Mai 2020
Puteti sesiza primaria, DJSV si DJSP in scris cu nr. de inregistrare/ data. Este bine ca sesizarea sa fie semnata de mai multi locatari care pot sustine punctul dvs. de vedere.
Multumesc frumos!
Sesizati oficial dv sau direct asociatia de proprietari autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in bucuresti, in sectorul 3, si din pacate ... Edi86 Edi86 Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate in blocul cu o singura scara, avem un vecin alcoolic, care din toamna anului trecut si-a ... (vezi toată discuția)
"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)