avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate ...

Buna ziua,

Locuiesc in Bucuresti, in sectorul 3, si din pacate in blocul cu o singura scara, avem un vecin alcoolic, care din toamna anului trecut si-a pierdut locul de muna si a inceput, pentru a face niste bani, sa stranga de prin tomberoane, peturi, doze de bere, etc, pe care le depoziteaza la el in apartament, apartamentul devenind un focar de infectii, cu un miros insuportabil si bineinteles, plin de gandaci, gandaci care au inceput sa infesteze apartamentele de pe coloala lui si scara blocului.
Desi s-a facut dezinsectie pe scara de mai multe ori, focarul este tot acolo.
Primaria sectorului 3 ridica din umeri si spune ca nu are nici un drept si nici nu poate obliga omul sa faca curat.
Ca o mica paranteza, , nu stiu daca are vreo importanta, dar vecinul mai are un frate, care nu locuieste in apartament, ei doi fiind proprietarii apartamentului.

Va rog sa-mi spuneti, ce se poate face in situatia data.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
Edi86, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 16 Februarie 2022
Sesizati oficial autoritatea pentru sanatate publica si comisariatul garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-au umplut casa de gândaci si nici o autoritate nu ne-a ajutat cu nimic Remixu2018 Remixu2018 Bună ziua, sub apartamentul nostru avem o familie cu probleme de sănătate care ne-a umplut apartamentul de gândaci. Nu putem deschide nici geamul din ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Curatenia in asociatie RalucaPopa28 RalucaPopa28 Buna ziua. M-am mutat de curand pe [editat]. Apartamentele de aici sunt prevazute cu iluminatoare. Adica bucataria si baia dau spre acest iluminator, practic o ... (vezi toată discuția)