avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... \"bloc invadat de o mizerabila\"Pe palierul unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

"bloc invadat de o mizerabila"Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ...

Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema foarte mare, vecina fierbe hoituri, face tuica din tot ce gaseste prin gunoaie. Nu putem deschide geamurile de la apartament , caci ne intra in casa mirosul ca de abator. Am vorbit cu vecinii si nu deranjeaza pe nimeni, fiindca tota lumea e plecata la servciu si vin seara cand vecina deja si-a terminat treaba. Intrebarea este : unde putem face plangere pentru toate nenorocirile pe care le face ? Mentionez ca e plina si de gandaci.....Presedintele de bloc spune ca nu e treaba lui. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 08:27, 13 Octombrie 2022
Puteti incepe cu DSP, spuneti ca acolo este un focar de infectie, ca ati inceput sa va simtiti rau de la miros, va mananca pielea...
Ati incercat sa vorbiti cu vecina si sa rezolvati problema pe cale amiabila?
Daca amiabil nu putet solutiona,sesizati official autoritatea de sanatate publica locala
Am incercat, nu recunoaste nimic.
Nu-mi dau seama cum procedeaza DSP-ul , caci ea nu raspunde la usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari / locatar care pune in pericol sanatatea altora petrescudan petrescudan Buna ziua. Va rog sa ma indrumati intr-o problema legata de un vecin care face parte din asociatia de proprietari in care locuiesc. Apartamentul acestui vecin ... (vezi toată discuția)
Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție, administrația ... puicanila puicanila Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție,administrația nu acționează in urma plângerii făcute, poliția locală a avertizat-o , a ... (vezi toată discuția)
Vecina periculoasa ! am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat ... Adriana68 Adriana68 Am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat de handicap. Avem mari probleme cu ea, datorita faptului ca are casa plina de gandaci, ... (vezi toată discuția)