avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina periculoasa ! Am o vecina care are probleme cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina periculoasa ! Am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat ...

Am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat de handicap. Avem mari probleme cu ea, datorita faptului ca are casa plina de gandaci, tot timpul fierbe zer sau oase si da prin casa. Pute de nu putem traversa nici holul blocului. Mai nou , da cu spray si automat gazele se opresc. Nu ne intelegem deloc cu ea, este periculoasa pentru ca nu mai stie ce face. Unde ne putem adresa ? In mod normal, ar avea nevoie de un insotitor. Pe de-o parte, cand ii spunem una, alta, ne spune ca e a e bolnava, pe de alta parte, alearga dupa autobuz. Eu cred ca face pe prostul pentru a beneficia de acel certificat de handicap. Copilul ne-a spus sa-l sunam cand a decedat, ca nu-l intereseaza. Unde ne putem adresa ? Multumesc,
Faceți petiție la Primărie la biroul de Asistență Socială. Altceva nu aveți ce să-i faceți.
Autoritățile abilitate cu protecția persoanelor cu probleme trebuie să se implice.

În paralel puteți face o sesizare și la DGASPC - persoane adulte/vârstnice.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
Dapix, utilizator
Nu ar strica si o plangere la DSP daca locuinta este focar de infectie.

Plus mentiunea catre autoritati ca o sa faceti cazul public, ca nu va simtiti in siguranta cu ea in bloc ( poate uita aragazul deschis, aprinde un bec si se produce explozie...), poate asa vor gasi metode sa intervina si fiul nu o sa mai fie asa nepasator

Datorii la intretinere are? Daca da... poate reusiti sa i executati silit apartamentul, il vindeti si scapati...
Plangerea la DSP este facuta de doua saptamani, asteptam sa se miste lucrurile. Dar mai nou a aparut probema cu gazele si nu stiam la cine sa mai facem sesizare. Datorii nu are la intretinere.
Multumesc, ma voi interesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)
Reclamație asociație proprietari. ingineru31 ingineru31 In blocul în care locuiesc s-a spart o țeavă de la canalizare. Am anunțat asociația de proprietari și mi după 3 luni nu au făcut nici un demers pentru ... (vezi toată discuția)
Semnatura locatari pentru un spatiu comun de la parter! ALINA-MARIA ALINA-MARIA Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil cu 16 apartamente si 4 etaje,eu locuind la etajul 1 al acestui imobil .La parterul blocului meu exista un spatiu sub casa ... (vezi toată discuția)