avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamație asociație proprietari.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamație asociație proprietari.

In blocul în care locuiesc s-a spart o țeavă de la canalizare. Am anunțat asociația de proprietari și mi după 3 luni nu au făcut nici un demers pentru a remedia problema. Fecalele au ajuns la treptele de jos ale becului și pericolul sa ne îmbolnăvim copii este foarte ridicat. As dori sa știu către cine putem îndrepta o plângere împotriva asociației de locatari?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ingineru31 , utilizator 22:21, 5 August 2019
Puteti incepe cu primaria-compartiment specializat, si Directia de Sanatate Publica-DSP pentru un posibil focar de infectie
Va mulțumesc frumos ptr. Raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1-Este vorba despre asociatie de locatari sau de proprietari?
2-Daca nu puteti solutiona amiabil cu reprezentantii asociatiei ,sesizati oficial autoritataea de sanatate publica locala
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare de mentenanta canalizare, asociatie de proprietari Alina Antonia Alina Antonia Pentru o canalizare care s-a infundat si deseurile au defulat, e nevoie de o lucrare de urgenta de reparare sau asteptam luni de zile pentru un aviz? E necesar ... (vezi toată discuția)
Canalizare care refuleaza pe proprietatea bancii G43RIEL G43RIEL Buna seara, Locuiesc intrun \"cartier\" de 25 de case construite in linie, cu canalizare comuna (nu are legatura cu canalizarea localitatii, dezvolatorul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema cu canalizarea stradala cand se infunda ... Rares25acasa@yahoo.com Rares25acasa@yahoo.com Buna ziua! Am o problema cu canalizarea stradala cand se infunda canalul strada apa din canal se revarsa in subsolul blocului. Care este procedura si caile ... (vezi toată discuția)