avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Canalizare care refuleaza pe proprietatea Bancii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Canalizare care refuleaza pe proprietatea Bancii

Buna seara,
Locuiesc intrun "cartier" de 25 de case construite in linie, cu canalizare comuna (nu are legatura cu canalizarea localitatii, dezvolatorul facand canalizare si statie de epurare strict pentru casele in cauza), conducta de canalizare trecand doar pe proprietatile noastre de la prima la ultima casa.
La una dintre case (din pacate invecinata cu proprietatea mea) care in momentul de fata apartine unei banci (proprietarii initiali nu au platit ratele la banca si au pierdut casa) banuiesc ca s-a spart teava de canalizare deoarece intreaga proprietate este inundata de apa din canalizare (miroase groznic), apa care a ajuns pana in strada.
Intrebarea este daca exista vreo solutie sa ii determinam pe actualii proprietari (BANCA) sa remedieze problema aceasta???
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 23:07, 18 Octombrie 2011
Catre ce institutie a statului ma pot indrepta cu o plangere? (politie, mediu, directia de sanatate publica, etc.???)
garda de mediu si directia de sanatate publica ,aratand ca exista pericol de infectie, faceti o sesizare catre ei scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune ? danican danican Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa menajera si cea de apa pluviala se pot lega? gabikov gabikov Intr-un condominium, comitetul executiv al asociatiei de proprietari a luat decizia evacuarii apei menajere de la baie cu ajutorul conductei de apa pluviala, ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri trebuie sa fac pentru ca tevile de incalzire ale calorului sa fie deviate, avand in vedere ca trec prin curtea , gradlna si pe sub casa mea? deak deak Tevile de incalzire si apa calda ale termoficarii Calor trec pe proprietatea mea din anul 1970 apriximativ. Eu am cumparat casa in 1995 si nu stiam. In anul ... (vezi toată discuția)