avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție, administrația ...

Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție,administrația nu acționează in urma plângerii făcute, poliția locală a avertizat-o , a început migrația gândacilor la etajele superioare.
Are 3 copii care susțin ca nu sunt in relații prea bune cu ea și au reusit sa facă o curatenie parțial. A reînceput sa-și umple apartamentul cu mizerii in continuare!
Cum se procedează pt a se face o expertiza medicala doamnei in cauza și cum se poate face curatenie in acest apartament?
Situația este prezenta de mai bine de 1 an și trebuie sa ne facem dezinsecție pe cont propriu in apartament pt a putea sa facem fata invaziei de gândaci!
O problema mai este și când dorim sa ne aerisim
Este teroare și cei abilitați din asoc de locatari și administrație nu ne ajuta!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:15, 29 Octombrie 2022
Sesizati la primarie, dsp, dgaspc, politia locala.
Atat timp cat dv ca cetatean sunteti prejudiciat de actiunile vecinei ,nu asteptati interventia altora ,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Am făcut sesizare la primărie care a trimis referat către poliția locală!
Mai nou , acum primăria de sector face trimitere acolo unde considera ca e cazul!
Administrația nu trebuie sa facă sesizare și sa intervină?
Dv asteptati numai la administratia blocului,mai ales ca vedeti ca acestia sunt indiferenti de problema?
Sesizati dv autoritate publica care va dispune masuri legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ne-au umplut casa de gândaci si nici o autoritate nu ne-a ajutat cu nimic Remixu2018 Remixu2018 Bună ziua, sub apartamentul nostru avem o familie cu probleme de sănătate care ne-a umplut apartamentul de gândaci. Nu putem deschide nici geamul din ... (vezi toată discuția)
Gandaci negri mari asociatie rixos rixos Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament intr-o asociatie de proprietari si avem probleme cu gandacii. Am sesizat asociatia de proprietari si s-a facut ... (vezi toată discuția)
"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)