avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Produs returnat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Produs returnat

Buna ziua, am o problema , o clienta a comandat o rochie si acuma zice ca nu e ceea ce se astepta si vrea sa o returneze, mentionez ca in anuntul postat de mine scrie clar ca nu accept retur, iar clienta ma ameninta cu sotul ei zicand ca lucreaza la protectia consumatorului.Ce sa fac in acest sens , are o cale juridica de a ma ataca in instanta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 18:18, 15 Iunie 2012
cel mai important pentru dumneavoastra este modul in care clienta a facut comanda, respectiv un e-mail de confirmare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online client nu respecta procedura retur nicola81 nicola81 Am un magazin online si un client a comandat 3 articole. Dupa ce le-a primit mi-a solicitat retur pentru un articol , pe care l-am acceptat. Cand am primit ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda achizitie intracomunitara icoman icoman Buna ziua. Poate clientul PF sa anuleze o comanda care se aduce la comanda speciala pentru el din UE, confirmata cu plata avansului prin banca sau sa o ... (vezi toată discuția)
Inducerea in eroare a clientului balambur balambur Buna ziua, Am cerut o stornare a unui telefon cumparat de la magazinul online dupa o perioada tumultoasa de intrati in service (7 la numar). De fiecare data ... (vezi toată discuția)