avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect de activitate casa de amanet - sintagma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect de activitate casa de amanet - sintagma

Ma poate ajuta cu sintagma care urmeaza dupa inscrierea in actul constitutiv al unei societati comerciale a activitatii principale: ,, 6492 - Alte activitati de creditare". Nu mai stiu exact - ,, bunuri in gaj" sau ,, servicii de amanetare si gaj" - asa cum o solicita BNR? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:58, 15 Iunie 2012
Din cate stiu, de la intrarea in vigoare a Legii nr. 93/08.04.2009 si a Regulamentului nr. 20/13.10.2009 dupa inserarea codului 6492 treceti in paranteza ,, servicii de amanetare si gaj"
Pana atunci era o alta formulare, care trebuia sa fie inscrisa si pe certificatul de inregistrare de la registrul comertului: ,, acordare de credite cu primire de bunuri spre pastrare" sau ,, amanetare prin case de amanet"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa amanet adrian_velicu adrian_velicu Buna ziua, Doresc sa infiintez o casa de amanet.Nu sunt lamurit cu urmatorul aspect : codul caen principal este 6492.Pot adauga in obiectul de activitate si ... (vezi toată discuția)
Casa amanet maria51 maria51 PENTRU FUNCTIONAREA UNEI CASE DE AMANET ,CE ACTE SINT NECESARE (vezi toată discuția)
Infiintare casa schimb valutar creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Societatea la care lucrez are ca obiect principal de activitate transport feroviar - cod CAEN 4910. Cum in actul constitutiv avem si codul CAEN ... (vezi toată discuția)