avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 82 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce fel de contract comercial?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce fel de contract comercial?

as vrea sa stiu ce tip de contract trebuie sa fac cu o firma cu care m-am inteles sa imi dea materiale de constructii si las ca si garantie un autoturism.
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 08:33, 16 Iunie 2012
Acest contract il faceti la un notar. Tot dansii va vor invata cum sa il concepeti sa nu iesiti in pierdere.
Contract de garantie reala.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract amanet auto intre 2 persoane fizice gaglar gaglar Buna Seara as dorii sa stiu daca pot imprumuta pe cineva cu o anumita suma de banii si sa imi poata lasa ca garantie un autoturism (mentionez ca este ... (vezi toată discuția)
Garantie la locul de munca viragvari viragvari Buna seara, Am intrat intr-o incurcatura cam ciudata,sper sa pot explica cat de clar situatia care suna in urmatorul fel: M-a angajat o firma de ... (vezi toată discuția)
Antecontract imobil Adrian Teslaru Adrian Teslaru Buna ziua, Am facut un antecontract la finalul anului trecut cu un dezvoltator, in acte fiind stipulata finalizarea casei la finalului lunii aprilie. Intre ... (vezi toată discuția)