Inca odata am nevoie de ajutorul dv, si cine stie de cate ori in aceasta viata, dar stiu ca ma pot baza si ca ma puteti ajuta asa cum a-ti facuto si ulterior si ptr asta va multumesc. Pe 27 mai copilasul meu a implinit 2 anisori, si ar fi trebuit sa ma intorc la munca, numai ca firma la care lucram are o alta denumire acum si este insolvabila. Probabil ca sunt obligati sa ma primeasca, numai ca am cazut de comun acord cu D-na .....sa ma bage in somaj, deoarece, chiar daca prin asbsurd ar putea sa ma primeasca cu tot ca nu cred, nu as dori sa fac parte din colectivul care a mai ramas, si nu din cauza colectivului ci a sefilor care nu au fost oamenii...in sfarsit, asta are o prea putina importanta...a ramas sa semnez o cerere de incetare a celor doi ani si revenire la servici urmand pe urma sa mi se faca restructurare de post si pe urma sa ma bage in somaj. Mi sa trimis un model de cerere, dar a altei persoane, fara sa am datele mele complete, nr de contract etc....dar nu asta e problema ci imi este teama sa nu patesc ce au patiti si fostii mei colegii, care i-au pus sa semneze renuntare la post etc si sa ramana pe din-afara....nu imi permit sa nu am macar ptr inceput un somaj deoarece am nevoie de acoperire medicala tinand cont ca intre timp m-am imbolnavit si am dosarul depus ptr tratament la casa de sanatate....sper ca m-ati inteles si ca nu v-am ametit prea tare. Ce mi-as dori, un ajutor, un model de cerere care sa fie clara incetarea celor doi ani si reancepera serviciului sau cum sa scriu corect si clar in asa fel incat sa nu fiu nevoita si sa nu trec prin clipe mai grele decat sunt. Va multumesc din suflet si astept raspunsul dv. Va doresc din suflet numai bine si mai ales Sanatate. Cu respect.