avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit.

X, persoana fizica romana cu domiciliul in Romania, realizeaza in tara, in cursul anului 2010, venituri salariale lunare brute de 900 RON ( timp de 9 luni). In ultimele 3 luni ale anului el lucreaza in Spania, la o societate care are sediul permanent in Romania, unde realizeaza venituri nete de 1200 euro/luna ( 1 EURO - 4,25 RON ). In fiecare luna plateste in Spania un impozit de 140 euro/luna.

Cum se determina impozitul anual al lui X, stiind ca acesta are 2 copii in intretinere?

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala sau intreprindere individuala chrysteyan chrysteyan Buna ziua,as dori sa stiu daca in cazul acestora,in cazul in care sunt incadrat la impozitul cu norma de venit,adica fix,pot colabora prin contract cu alte II ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)