avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscrisuri in circumstantiere-ce reprezinta acestea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscrisuri in circumstantiere-ce reprezinta acestea?

instanta amana cauza pentru ca inculpatul sa depuna inscrisuri in circumstantiere.ce inseamna acest lucru?
Înscrisurile în circumstanţiere sunt recomandări , caracterizări care să ateste faptul că aţi avut o bună conduită ăn societate, la locul de muncă, în familie, anterior comiterii infracţiunii, după comiterea acesteia . Aceste înscrisuri vă pot ajuta în sensul că se poate ţine cont de ele la individualizarea pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba cu înscrisuri în circumstantiere? ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire privind aceste inscrisuri, de ce fel ar trebui sa fie si ce ar trebui sa rezulte din ele? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pot sa cer informatii despre niste nelamuriri intr-un caz penal? Ana maria3798 Ana maria3798 Pe dosar scrie: Sedinta: 22/05/18 Ora extimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: amana cauza Solutia pe scurt: fata de solicitarea aparatorului din oficiu. ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis RalucaHorciu RalucaHorciu Sotul meu a condus fara permis un monoped . care ar fi consecintele ? (vezi toată discuția)