Buna ziua,La multi ani!!va rog sa-mi spuneti cum s-au schimbat legile vamale pentru persoane fizice de la 1 ianuarie 2009 in tara vecina Ungaria.Am vazut la tv,maghiar niste chestii si nu imi vine a crede.De exemplu ai voie sa duci 2 pachete de tigari,iar daca calatoresti cu avionul 1 cartus.Au aratat cum, bineinteles de la romini confisca o sumedenie de produse si le-au dat si amenda.O zi frumoasa
da da..s-au schimbat ..este asa cum stiti doamna....dar va pune legea in brate vamesul daca o cereti...sunt obligati...ca de altfel si cetateanul care viziteaza o alta tara trebuie sa stie unele legi din tara respectiva...dar ma repet..puteti cere vamesului sa va arate negru pe alb legea...:D
nu stiu daca s-au schimbat legile sau nu dar eu am trecut granita de vreo 2 sapt si ne-au spus vamesii ca avem voie 1 cartus de tigari de fiecare persoana din masina,ce nu ai voie este tuica pt care se da amenda de 90€ . Si au mai spus ca nu evoie nici carne si nici brazeturi.si cu spaga nu mai merge cel putin la unguri...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz in vama bors??
emanuellen
Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)