avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Produse confiscate la vama
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Produse confiscate la vama

Buna, as vrea sa intreb unde pot gasii un articol sau ceva asemanator unde sa fie specificat clar ce anume este persim sa se aduca din serbia si cantitatea exacta, gen 10kg de carne, 5 kg de zahar si chestii asemanatoare, vreau sa cercetez aceasta cauza deoarece nu mi sa parut normal ca locuind langa granita ultima data cand am fost in serbia, pe intrare in vama romana, mi sa confiscat 1 sac de cartofi si 5 kg de carne pe motiv ca nu este voie, precizez ca nu mi sa intocmin proces verbal sau ceva de genu, pur si simplu mi leau luat, si de aceea vreau sa am ceva sigur pentru a putea sa ma cert cu ei in momentul in care se mai intampla, va multumesc pt ajutor :((
Cel mai recent răspuns: alexadrapuuf , utilizator 01:35, 12 Septembrie 2011
Pentru produse ce depasesc o anumita cantitate vi se pot percepe taxe vamale. Confiscari...nu vad de ce. Probabil o fi existat alt motiv.
Din pacate si eu as vrea sa stiu motivul real al acestui abuz( asa il consider eu) , cum as spus si mai devreme nu mi se pare normal ca politia de frontiera si vamesi sa faca stat in stat, asa oricine isi face cateva legi a lui si ar fi f.bine, din aceasta cauza as vrea sa stiu o lege a vamii romane care spune clar negru pe alb ce este permis sa se aduca din alte tari, respectiv cazul meu serbia, va multumesc daca ati putea sa ma ajutati cu ceva concret... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la vama turca? Budy01 Budy01 Salut,plec saptmana urmatoare in turcia si cineva de acolo m a rugat sa aduc si 3-4 cozonaci de casa,o sa fie probleme la vama? se confisca? Am voie sa ii iau ... (vezi toată discuția)
Politisti de frontiera arestati VERONICA MORARU VERONICA MORARU Buna ziua. Cum se pot apara politistii de frontiera arestati? Sunt ei un pericol pentru societate? Merita tratati in acest fel? Cati ar trebui sa fie langa ... (vezi toată discuția)
Indisponibilizare autovehicul BicaGeorge BicaGeorge Buna ziua. In data de 14-06-2014 am vrut sa ies din tara prin vama Sculeni, judetul Iasi catre Republica Moldova cu autovehiculul personal marca Opel Tigra din ... (vezi toată discuția)