Buna, as vrea sa intreb unde pot gasii un articol sau ceva asemanator unde sa fie specificat clar ce anume este persim sa se aduca din serbia si cantitatea exacta, gen 10kg de carne, 5 kg de zahar si chestii asemanatoare, vreau sa cercetez aceasta cauza deoarece nu mi sa parut normal ca locuind langa granita ultima data cand am fost in serbia, pe intrare in vama romana, mi sa confiscat 1 sac de cartofi si 5 kg de carne pe motiv ca nu este voie, precizez ca nu mi sa intocmin proces verbal sau ceva de genu, pur si simplu mi leau luat, si de aceea vreau sa am ceva sigur pentru a putea sa ma cert cu ei in momentul in care se mai intampla, va multumesc pt ajutor :((
Din pacate si eu as vrea sa stiu motivul real al acestui abuz( asa il consider eu) , cum as spus si mai devreme nu mi se pare normal ca politia de frontiera si vamesi sa faca stat in stat, asa oricine isi face cateva legi a lui si ar fi f.bine, din aceasta cauza as vrea sa stiu o lege a vamii romane care spune clar negru pe alb ce este permis sa se aduca din alte tari, respectiv cazul meu serbia, va multumesc daca ati putea sa ma ajutati cu ceva concret... :(