avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Cod CAEN
Discuție deschisă în

Cod CAEN

As dori sa adaug la obiectul principal de activitate - 7481, activitati fotografice, codurile CAEN care sa permita desfasurarea tuturor activitatilor specifice unei agentii de publicitate. Am gasit numai 7440, dar restul activitatilor unde se incadreaza? Achizitionarea de produse, inscriptionarea lor si revanzarea catre clientul final, organizarea de evenimente, inchirierea de aparatura, creatie si tiparituri, actiuni de training si team-building?
Aveti idee cat costa adaugarea unui cod CAEN?
Poti adauga activitate secundara 7440,publicitate, pui si comert cu ridicata al altor produse 5190, 7133-inchirierea masinilor si echipamentelor de birou,inclusiv a calculatoarelor,7134-inchirierea altor masini si echipamente nca.Nu costa in functie de cate coduri adaugi.du-te la reg.com.si fa un act aditional de completare ob.de activitate.,sau fa-l singura daca stii.succes!

>As dori sa adaug la obiectul principal de activitate - 7481, activitati fotografice, codurile CAEN care sa permita desfasurarea tuturor activitatilor specifice unei agentii de publicitate. Am gasit numai 7440, dar restul activitatilor unde se incadreaza? Achizitionarea de produse, inscriptionarea lor si revanzarea catre clientul final, organizarea de evenimente, inchirierea de aparatura, creatie si tiparituri, actiuni de training si team-building?
>Aveti idee cat costa adaugarea unui cod CAEN?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)
Caen activitati fotografice si vanzari aparate foto viomag viomag buna ziua.detin o firma care are ca si obiect principal de activitate intermedieri financiare(caen 6619) si doresc sa ma reorientez spre fotografie .pt asta ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare aparatura cosmetica WEO WEO De ce cod CAEN este nevoie pentru a vinde catre persoane juridice sau PFA aparatura cosmetica (provenita din achizitie intracomunitara sau import sau furnizor ... (vezi toată discuția)