As dori sa adaug la obiectul principal de activitate - 7481, activitati fotografice, codurile CAEN care sa permita desfasurarea tuturor activitatilor specifice unei agentii de publicitate. Am gasit numai 7440, dar restul activitatilor unde se incadreaza? Achizitionarea de produse, inscriptionarea lor si revanzarea catre clientul final, organizarea de evenimente, inchirierea de aparatura, creatie si tiparituri, actiuni de training si team-building?
Aveti idee cat costa adaugarea unui cod CAEN?
Poti adauga activitate secundara 7440,publicitate, pui si comert cu ridicata al altor produse 5190, 7133-inchirierea masinilor si echipamentelor de birou,inclusiv a calculatoarelor,7134-inchirierea altor masini si echipamente nca.Nu costa in functie de cate coduri adaugi.du-te la reg.com.si fa un act aditional de completare ob.de activitate.,sau fa-l singura daca stii.succes!
>As dori sa adaug la obiectul principal de activitate - 7481, activitati fotografice, codurile CAEN care sa permita desfasurarea tuturor activitatilor specifice unei agentii de publicitate. Am gasit numai 7440, dar restul activitatilor unde se incadreaza? Achizitionarea de produse, inscriptionarea lor si revanzarea catre clientul final, organizarea de evenimente, inchirierea de aparatura, creatie si tiparituri, actiuni de training si team-building?
>Aveti idee cat costa adaugarea unui cod CAEN?
Schelele metalice-
Cristina.P
Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)