avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate reorganizare/ poprire salariu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate reorganizare/ poprire salariu

Buna ziua,
sunt angajata la o societate aflata in reorganizare. Am primit azi o instiintare de la executorul judecatoresc, instiintare venita pe numele si adresa societatii (la care eram angajata si in momentul contractarii creditului personal) in care se solicita infiintarea popririi pe 1/3 din venitul net si viramentul sumei intr-un cont al executorului. Intrebarea mea este: in situatia in care se afla societatea si in cazul in care aceasta (societatea) nu a achitat salariile si datoriile aferente la stat in ultimele 2 luni, societatea poate vira in contul executorului suma de bani calculata conform incadrarii mele financiare? Adica daca am un venit net de 893 lei ( 1200 brut,cu deducerea pt copil) poate vira catre executor 300 lei in situatia in care nu s-au dat salariile si nici nu s-au facut plati la stat pentru salariatii societatii, firma fiind in reorganizare din aprilie 2012 si inca nu s-a adoptat planul de reorganizare. Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Cuantum poprire mai mare de 1/3 din venitul salarial net. Kyandra Kyandra Angajatului X are 2 hotărâri judecătorești de înființare a popririi pe venituri, fiecare pentru cel mult 1/3 din venitul lunar net (să zicem pentru ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu de la angajator prusa prusa Buna seara...am primit o instintare despre o poprire la angajator...auzisem acum ceva timp ca angajatorii nunmai pot pune popriri numai banjca, este adevarat ... (vezi toată discuția)