avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot sa dau in judecata fara sa platesc taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot sa dau in judecata fara sa platesc taxa auto?

buna ziua.am de inmatriculat o masina dar nu vreau sa fac acest pas.Am auzit ca se poate da in judecata fara a plati taxa auto.As vrea sa stiu care varianta e mai sigura si daca exista sanse sa castig?cea fara plata taxei sau cea cu plata taxei si abia apoi datul in judecata.va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avrammihai , utilizator 23:43, 4 Februarie 2013
buna ziua, mai este valabil postul? cine m poate ajuta si pe mine cu un model de intampinare ?
Vreau sa inmatriculez o masina , inainte de plata taxei auto, am citit mai multe posturi, dar doresc un raspuns de la o persoana in tema, Va multumesc din suflet
As dori si eu sa stiu pasii pentru demararea unui proces fara plata taxei.
Multumesc
gasiti pasii de urmat aici : www.taxadepoluare.blogspot.com
Buna. Sun din MM si vreau sa stiu daca pot sa dau statu in judecata in alt judet pentru ca aici dureaza prea mult. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto d807 d807 ce sanse am sa recuperez taxa auto de prima inmatriculare?vreau sa dau in judecata sa recuperez taxa.dar ar fi o probleme, nu mai am foaia de calcul a taxei, ... (vezi toată discuția)
Bmw 1999 cumparat din germania eavyy eavyy Buna ziua, Am cumparat aceasta masina din Germania acum o luna si am adus-o in Romania pentru a o inmatricula.Inspectia tehnica a demonstrat ca masina este ... (vezi toată discuția)