avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general distribuire sume finante
Discuție deschisă în Contabilitate în general

distribuire sume finante

Buna ziua,
Am poprire bancara pentru datorii la finante (TVA, salarii, impozit profit).
Acum o luna am primit in contul de trezorerie o parte din suma, aceasta suma a fost trecuta in contul de executare silita deschis la Trezorerie. Nu am primit stingerea creantelor pentru aceasta suma.
As dori sa stiu care este ordinea de stingere a datoriilor, deoarece cei de la finante mi-au spus ca fiind poprire bancara ordinea de stingere nu este cea de la art.115 (mai intii creantele fiscala principale cu retinere la sursa in ordinea vechimii, celelalte creante fiscale principale in ordinea vechimii lor, datoriile fiscale accesorii....). Ei au stins TVA si impozit pe profit.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:57, 16 Iunie 2012
Aveti aici un articol publicat de Avocatnet despre stingerea creantelor fiscale in 2012, conform OG 29/2011.
www.avocatnet.ro/content/art...

Si o modificare adusa CPF in anul 2012:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii datoriilor nitmar nitmar Conform noului cod fiscal se sting mai intai creantele principale in ordinea vechimii si apoi accesoriile; dar daca anterior modificarilor din codul fiscal ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa dananiclazarescu dananiclazarescu va rog un raspuns societatea are contul blocat de finantele publice si inregistreaza datorii atat la stopaj cat si la TVA. cum se sting datoriile? nu cumva ... (vezi toată discuția)