avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare contract congaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare contract congaz

doresc sa imi depun dosarul pentru a-mi pune gaze .... la acest dosar se solicita act proprietate casa, act proprietate teren, b.i. proprietar, cerere tip

eu locuiesc intr-o fosta casa nationalizata pe care am cumparat-o si nu a fost revendicata de nimeni .... pe contract este specificat ca din momentul in care s-a facut v-c a casei si terenul este dat in folosinta de catre RAEDPP constanta catre cumparator

as dori sa stiu daca in acest caz voi mai avea nevoie de acordul RAEDPP-ului pentru a ma putea racorda la gaze

va multumesc si va rog sa ma ajutati cu un raspuns

Alte discuții în legătură

Retrocedarea terenului de sub casa ( amprenta casei) gerox gerox Sint în litigiu cu primaria pentru retrocedarea în natura a spatiilor nevîndute de primarie ( chiriasilor -cumparatori : 3 apartamente) a casei mostenire , ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)